FAKTA
På Småskolen ved Nakkebølle Fjord har vi fokus på etik og kan genkende os selv i det som K.E. Løgstrup sagde:
Ethvert menneske har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd
Udgående Bostøtte og Netværk
Netværket – Det udgående team tilbyder støtte til:
- Unge som har været indskrevet på Opholdsstedet i en anbringelse eller i et botilbud.
- Unge som bor hjemme, men som har brug for kontaktpersonstøtte.
- Unge som bor I egen bolig, men som har brug for en kontaktperson.
Målgruppebeskrivelse; Unge med følelsesmæssige og sociale vanskeligheder, opmærksomhedsforstyrrelser, unge med udadreagerende adfærd, unge med misbrugsproblematikker og måske medfølgende kriminalitet.
Vi kan tilbyde: En individuel plan for den enkelte unge og evt. deres familie Observationsopgaver, med udarbejdelse af observationsrapport Kontaktpersonsopgaver som led i efterværn til unge i egen bolig eller til unge der er hjemmeboende, men som har brug for ekstern kontaktperson/ungekonsulent. §85 støtte i egen bolig
Netværket tilbyder:
- Faste ugentlige besøg
- Personlige samtaler, hjælp til egen indsigt og forståelse af egen livssituation og arbejde med konkrete udviklingsmål.
- Støtte til at udvikle sociale færdigheder der medfører, at den unge bliver i stand til at udvikle tættere relationer og sunde netværk.
- Døgntelefon – Adgang til en pædagogisk medarbejder 24-7 via telefonen. Den unges ungekonsulent træffes typisk i tidsrummet kl.08.00-17.00 og herefter omstilles telefonen til Opholdsstedets pædagogiske medarbejdere
- Bo-selvstøtte/ ADL træning – Støtte til at blive selvhjulpen i praktiske gøremål såsom økonomi, hygiejne, husholdning mv.
- Støtte til opstart af fritidsaktiviteter.
- Støtte til besøg og møder med offentlige instanser f.eks. psykolog, psykiater, læge, kriminalforsorg, jobcenter, UU-vejleder, skole mv.
- Skriftlig udredning af den unges ressourcer og muligheder og støttebehov, udarbejdelse af udviklingsplaner.
- Er den unge tilknyttet Netværket, kan vi tilbyde deltagelse i fællesspisning på Opholdsstedet en gang ugentligt, deltagelse i aktive programweekender og deltagelse i rejser med ungekonsulenterne i mindre grupper. Netværket råder over
- Ungekonsulenter med stor erfaring – den unge får sin egen tilknyttede Ungekonsulent og indimellem et team, hvis der er behov for det.
- Familieterapeut, uddannet på Dansk familieterapeutisk institut, til svære familiesamtaler eller samarbejde med forældre.
- Psykolog tilknyttet eksternt til Opholdsstedet og netværket
- Ungekonsulenter som er PAV uddannede, som kan motivere til misbrugsbehandling.

Hjælp til at komme igang i egen lejlighed

Massage: Finde nye måder at slappe helt af på